Farmer Martins Chicks

Velkommen til mitt lille høne-hjørne!

 

Jeg vil gjerne presentere meg selv for deg, si litt hvem jeg er og hvorfor jeg nå kan kalle meg Farmer Martin.

 

Farmer Martin

 

Jeg har noe som heter Williams Syndrom, noe som regnes som et sjelden syndrom. Det jeg synes er best med å ha Williams Syndrom er at jeg har fått stor musikkglede, er stort sett i godt humør og er veldig sosial og setter pris på å kunne være sammen andre mennesker.

 

En av de tingene som kan være litt vanskelig for meg er det med tall og mengde.
Dette er noe jeg må øve meg på, slik at jeg kan få til så mye som mulig, når jeg en gang skal flytte for meg selv. Siden mamma hadde skaffet oss høner, som legger mer egg enn vi greier å spise selv, foreslo hun at jeg kunne starte «høne-bissniss» hvor jeg kan selge egg til familie, venner og naboer og på den måten øve på forståelsen av pengevers verdi og mengde.

 

Helst vil jeg at du betaler meg kontant, så jeg kan få se og telle pengene. Jeg vil også skrive en kvittering for at jeg skal kunne holde oversikt over hvor mye jeg har solgt, og hvor masse penger jeg har fått inn. Mamma sier at jeg ikke får egg-pengene som lommepenger, men at pengene skal gå til mat og utstyr som hønene trenger. Om det blir penger til overs, skal jeg få dette til lommepenger og bruke de på noe gøy som jeg har lyst til å gjøre.

Martin

 

Vi venter enda på leveransen av eggekartonger, og fram til da blir eggene levert i en papirpose. Alle eggene er stemplet med dato for når de er lagt og oppbevart i kjøleskap.