En god venn og gode minner

Vi har i mange år vært opptatt av at dyr er god terapi. En venn du kan dele alt med, enten det er gleder eller sorger

Darwin var helt klart en av dem. En flott varmblods spranghest, omskolert til ridderhest. En snill herremann, omsorgsfull ovenfor uerfarne ryttere og barn. Krevende for den mer erfarne ryttere,men med et godmodig glimt i øyet.

Selv om jeg i all hovedsak vokste ifra min abnorme hesteinteresse i ungdomstiden, klarte Darwin å snike seg til en plass i hjerte mitt, med en ungdommelig og farskete tilstedeværelse.

Riktignok sto han bak et par mer eller mindre ugrasiøse flyveturer, en brukket finger og et brukket haleben. For ikke å glemme en grillet rumpe mot et strømgjerde en forblåst nyttårsdag hvor jeg forsøkte å møkke i luftegården.

Likevel er det ingen av disse uhellene jeg klandrer han for, annet enn at jeg burde ha vært mere forberedt enn jeg var på de aktuelle tidspunktene.

Martin har fått trent kjernemusklatur og balanse ved hjelp av han, og uendelige mange episoder og minner tilknyttet middelalderaktiviteten presser seg fram. En smart og ungdommelig luring er ordene som beskriver han….

Vi savner deg allerede, du vakre store pelskledde Lurifaks ❤️🐴 Måtte du forevige kose deg på evig grønne enger.

3 kommentarer til «En god venn og gode minner»

    1. Og Linn er da verdens beste bonus-mamma og omsorgsperson for den flotteste pelskledde ❤️ Hun har sørget for at Darwin har fått det beste stellet og all kjærlighet han fortjener, skjemt bort gutten etter noter og sørget for at han aldri manglet noe ❤️ Takk Linn ❤️ Vi alle er så takknemlig for alt du har bidratt med gjennom årenes løp ❤️🙏🐴

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.