Kjære julenissen

Photography by Alicia Slough

Mens mamsen og jeg satt ved kjøkkenbordet for å fargelegge i hver vår bok, begynte vi å snakke om deg og nissemor. Jeg lurte på hvordan du har det, og om du var frisk….

Jeg vet at du nå sikkert er veldig opptatt med å forberede alle gavene til jul, men siden så mange er syke rundt i verden er jeg bekymret for at du og nissemor med alle hjelperne har blitt syke og smittet av Corona.

Det hadde vært hyggelig om du hadde kunnet komme på besøk, men jeg forstår at det ikke er så lurt at du skal dra fra hus til hus for å besøke alle barna og er redd for at du blir smittet etter at det bare har gått 2 timer, selv om du bruker maske.

Siden jeg har blitt ungdom nå, forstår jeg at du ikke kan besøke alle barn nå, men kanskje du kan besøke de aller minste som ikke helt forstår det med Corona. Jeg håper likevel at du kanskje kan sende et brev til meg istedenfor og at det kommer en vaksine snart slik at vi kanskje kan møtes til neste år!

Mamma hjalp meg å skrive dette brevet til deg, fordi jeg synes det er litt vanskelig å skrive selv. Mamma tenkte at du kanskje leste bloggen vår og at vi kunne legge brevet til deg her.

Håper du og nissemor holder dere friske!

Klem fra Martin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.