Velkommen til oss!

Endelig

Endelig kan Martin og jeg ønske velkommen til vår egen nettside! Vi har lenge snakket om å starte opp et slikt prosjekt, men vi måtte først gjøre opp status for hvorfor dette prosjektet var viktig for oss å få realisert.

Martin og jeg har vært på en lang og spennende reise sammen. En reise som har bragt oss noen tårer, helt klart frustrasjoner men mest av alt mye glede, latter, reiser og opplevelser. Ikke minst har vårt liv, med alt det som hører med, gitt oss muligheten til å møte andre mennesker i alle former og farger. Vi har fått møte mennesker i dyp sorg og fortvilelse, men vi har også fått møte mennesker med en fantastisk livsglede og en helt egen evne til å se muligheter der andre ser problemer.

9 kommentarer til «Velkommen til oss!»

  1. Stor inspirasjon for oss elever på hoeggen skole. Håper å høre med dere fremover i tid. Dere gjør verden til et bedre sted.

    1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi kommer tilbake med flere innlegg etterhvert og vi setter pris på at dere følger oss 🙂 Ønsker dere gode dager ❤️

    2. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi kommer tilbake med flere innlegg etterhvert og vi setter pris på at dere følger oss 🙂 Ønsker dere gode dager ❤️ Og kom gjerne med innspill til ting vi kan skrive om i framtiden 🙂

  2. Hei. Du Martin HR er en kompis fra barndommen. Husker du meg? Jeg er han spanske kompisen din! Kan vi møtes en gang? På Åsvang, som i gamle dager:) Kan ta med mammaen min også, Anna Karin. Husker at du plaget meg litt, lyst til å snakke om det med mammaene våres. Mamma sier det er bare positivt å snakke om barndommen og hvordan man hadde det før.

    1. Hei Isak. Tusen takk for meldingen! Vi vil gjerne møtes for å prate og se framover. Mange år har gått og vi skal selvfølgelig kunne prate om det som har vært og sammen få en ny og god start. Mamsen blir også med, så det blir hyggelig 🙂

  3. Hei! Ivrig supporter fra Strindheimområdet her! Har fulgt med i omtrent 4 år nå, og sett massiv personlig utvikling. Jeg klarer nå å holde pusten i 2 minutter, dette er en betydelig oppgang fra mine tidligere 47.3 sekunder. Dere har stor plass i mitt hjertet for hvordan dere har hjulpet meg i hverdagen. Ville bare vise min takknemlighet gjennom denne kommentaren.

  4. Lenge siden jeg har hørt fra deg nå. Vil du og din mor ikke møte meg og min? jeg vil virkelig få til dette møtet for å skvære opp for hva du gjorde mot meg på barneskolen. Det va mange dager med mye mobbing, og det var ikke greit. Fint om vi hører fra dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.