Arbeidstrening hos Glassmester Larsen

En dag i uka, på onsdager, er Martin å prøver seg ute i arbeidslivet. Utgangspunktet var at han skulle få muligheten til å utforske ulike arbeidsformer og arbeidstyper for å få et innblikk i hva arbeidslivet kan bestå av og at det finnes mange ulike jobber som han kan fungere i. Alle kan ikke vite alt, men alle mestrer noe, bare man får tillit og muligheten.

Glassmester Larsen leverer og monterer alt av glass til bygning og interiør, men ikke minst har de vist raushet gjennom å åpne opp for at Martin får komme for å få en forsmak på arbeidslivet, delta i bedriftens gjøremål og være en del av arbeidsmiljøet. Ikke minst har han her fått prøve seg på, og lært seg nye ting.

Det største øyeblikket så langt var da han fikk utlevert arbeidsklær og utstyr. Det fikk han til å føle seg både voksen og som en del av et fellesskap. Både ansatte og ledelsen har tatt godt i mot han og bidrar til at onsdag ha blitt den beste dagen i uka, og den dagen han har minst problemer med å komme seg opp av senga om morgenen.

Martin selv sier at det beste med jobben er å bli kjent med pappaen sin og det han jobber med, siden pappaen hans jobber på samme arbeidsplass. Det kjennes trygt samtidig som har får bli kjent med mange andre hyggelige mennesker. Når jeg spør om han har skåret seg på glass enda svarer han; Jeg har såvidt merket at jeg har skjært meg. Det merket jeg da jeg skulle gni antibac på hendene mine, men jeg har knust glass da. Ved et uhell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.