Da kan jeg, som pårørende, også føle meg litt tryggere

Da er både mamsen og Martin utstyrt med fiffig og genial velferdsteknologi på armen…

Som nevnt tidligere fikk Martin for kort tid siden sin ContinYou klokke, og i dag fikk mamma sin. Mamma har hatt Parkinson i flere år, noe som har resultert i flere stygge fall. Vi er heldige som har en stor familie, og vi er flere søstre som både ønsker og vil bidra med å ta i et tak der vi kan. Likevel er det en gang slik at det er fysisk umulig å kunne være tilstede for mamma til enhver tid og det er naturlig at vi døtrene bekymrer oss for om mamma har et fall når vi er til stede.

Nå kan vi heldigvis senke skuldrene litt mere når mamma nå har fått klokka si på armen. Det betyr at vi vet at vi både blir varslet dersom hun faller, samtidig som at hun vet at hun selv kan utløse alarm dersom det skulle oppstå en situasjon der hun har behov for hjelp. Foreløpig har vi lagt inn kun meg som blir varslet dersom alarmen blir utløst, men vi kan legge inn inntil 3 kontaktpersoner totalt.

Både mamsen og Martin virker godt fornøyd med klokken, som på genialt vis gir ekstra trygghet for oss alle. Da mamma fikk en rask innføring om klokka i dag, utløste vi på samme tid alarmen så både mamma, Martin og jeg fikk en opplevelse av hvordan den fungerer i praksis dersom uhellet er ute. – Klokka ringte meg opp på telefonen og jeg svarte. Lyden var klar og tydelig så det er ingenting som tilsier at kvaliteten på toveiskommunikasjonen via Klokka skal skape problemer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.